Rejser for alle - 45+

 

Tilfredse gæster vender tilbage og vil gerne opleve mere. Fra begyndelsen i 1986 var det hensigten kun at arbejde med grupper. Men det var svært at holde fast i det princip, for tilfredse gæster vil gerne mere, så spørgsmålet lød altid: Hvor laver I ellers rejser hen? Hvor kan man købe dem?

Fogt Rejser har nu i snart 20 år arrangeret læserrejser for forskellige dag- & ugeblade. For at skille os ud fra mængden har vi altid sat en ære i at tilbyde en rejse, som man ikke kunne købe hvor som helst.

Rejser du alene, gør vi os umage for, at man også er en del af sammenholdet i gruppen. Her betyder vores størrelse, at mange møder kendte ansigter, når de igen rejser med Fogt Rejser. En stor fordel og stemningen gør det let for nye gæster at falde til i gruppen.

Som du kan se af udvalget af rejser, tilbyder vi ikke dusinvis af rejser produceret på samlebånd. Vi tilbyder nogle få rejser om året, men alle er meget forskellige også prismæssigt.

Alle vore rejser er ”håndlavede” og ved gentagelser bliver de tilpasset fra gang til gang, så vore gæster får den bedste rejseoplevelse.

Til dette begrænsede udbud af rejser har vi nogle få og meget erfarne rejseledere, som har været næsten overalt i Europa og på enkelte oversøiske destinationer. Dukker der nye rejsemål op, har vi enten været på en researchrejse før rejsen – eller vi udbyder rejsen som en testrejse, hvilket er meget populært blandt vore stamgæster, der gerne vil være en slags pionerer på en ny rejse.

Se vores almindelige betingelser her