Rundrejse i Skotland, 8 dage / 7 nætter:

         

Udskriv printervenlig PDF-version

Skotland – så tæt på og alligevel langt væk. Kendt – og ukendt. De har nu chancen for at se det bedste af Skotland på denne rundrejse, hvor vi får næsten det hele med – får, whisky, skotter, Loch Ness, slotte, småbyer, storbyer og ikke mindst den storslåede skotske natur.
Ud- og hjemrejsen sker med fly og vi begynder vor rundrejse i Glasgow, Skotlands største by. Byen blomstrede op under kolonitiden, ændrede sig til en trist industriby, men er igen blomstret op og er et besøg værd.
Sydvest for Glasgow finder vi ud for Skotlands vestkyst Isle of Arran, kaldet ”Skotland i miniature”. Her venter nye opdagelser rundt om hvert eneste hjørne – bjerge, skove og en betagende kystlinie.
Vi kører igennem Skotlands første nationalpark, The Trossachs med de betagende bjerge og Storbritanniens største sø, Loch Lomond. Området betegnes også ”det oprindelige Skotland” og udgør grænsen mellem lavlandet mod syd og højlandet mod nord.
Vi kan ikke undgå Loch Ness, Skotlands dybeste sø og kendt verden over og skal naturligvis besøge Urquhart Castle, hvis historie repræsenterer hele Skotland.
Inverness, Højlandets ”hovedstad”, er kendt for uldprodukter og sækkepiber. Herfra tager vi ud til Wester Ross, et karakteristisk øde område af the Highlands, med dramatiske bjerge og kløfter, men også den helt specielle Inverewe Gardens.
På vores vej skal vi naturligvis besøge et af Skotlands mere end 40 whiskydestillerier, men pas godt på tegnebogen!
På denne rejse går turen også via Aberdeen, Skotlands 3. største by, bl.a. kaldet Granite City. På Skotlands østkyst finder vi et par spændende slotte, bl.a. Dunnottar og St. Andrews Castle, som alle golfspillere bør kende til!

Sidst men ikke mindst: Edinburgh, Skotlands hovedstad, hjemby for det nye parlament og bl.a. kendt for The Royal Mile og Edinburgh Castle.

Grundprisen inkluderer:

  • Flytransport København-Edinburgh/retur
  • Bustransport i 8 dage iht. program
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse inkl. halvpension (morgenmad og middag)
  • Alle entreer
  • Alle obligatoriske afgifter

Hotelkvalitet: På vor rundrejse bor vi på 3- eller 4-stjernede hoteller. De fleste hyggelige, som det er typisk for Storbritannien. Typisk god mad med valg mellem flere retter. Alle værelser med bad/douche, radio/tv og telefon. Hotellerne kan være op til en halv times kørsel fra de nævnte byer.

Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.