Rundrejse i HELE Irland 8 dage / 7 nætter:

         

Udskriv printervenlig PDF-version

Irland – Europas forpost mod vest. Også kendt som Den grønne Ø. Irerne er kendt som et glad og venligt folkefærd, der trods en barsk historie præget af fattigdom og undertrykkelse tager godt imod deres gæster.

Naturen og det til tider påtrængende naboskab med englænderne har ikke gjort tilværelsen let, men gennem de sidste årtier har Irland udviklet sig fra at være et lidt tilbagestående samfund til en moderne og arbejdsom nation, hvor indvandring har erstattet udvandring og moderne teknologi går hånd i hånd med gamle traditioner.
På vor rundrejse besøger vi også Nordirland, hvor freden har sænket sig efter årtiers ufred mellem katolikker og protestanter.
Fra Belfast fortsætter vi langs kysten og ind til Londonderry. Herfra ind i Republikken Irland  til Letterkenny, videre til Galway i vest og Connemara. Vi ser også de berømte Cliffs of Moher inden vi i det sydvestlige hjørne tager en rundtur på halvøen Kerry. Vor rundrejse sluttes af med et ophold i Irlands hovedstad Dublin, en perfekt afslutning på en interessant tur.

Undervejs får vi et indblik i Irlands særegne historie, vi oplever den meget anderledes natur og de små landsbyer med gamle huse, og vi møder irerne på deres egen hjemmebane: imødekommende, venlige og fortællende. Vores lokale rejseleder er nemlig med til at gøre denne rejse næsten perfekt – for nu ikke at overdrive.

Hotelkvalitet: Gode 3- og 4-stjernede hoteller med hver deres charme og fordele. Alle værelser med bad/douche, radio/tv og telefon. På alle hoteller forefindes restaurant/pub – nogle har indendørs swimmingpool.

Arrangementet inkluderer:

  • Flytransport København-Dublin/retur
  • 7 overnatninger i dobbeltværelse inkl. halvpension
  • 8 dages bustransport
  • Alle besøg som nævnt i program
  • Engelsktalende lokal guide under hele rundrejsen
  • Alle obligatoriske afgifter

Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.