Teknik rejse til Tyskland pris fra 3.695 kr.

 

Udskriv printervenlig PDF-version

Biler, fly, skibe – alt, hvad der kan bevæge sig…!
For alle, der er født med benzin i blodet og interesserer sig for alt, der kan køre, flyve eller sejle tilbyder vi ”teknikrejser” af forskellig varighed.
Specielt i Tyskland er der meget se, både af fabrikker, museer, lufthavne og andre ”tekniske installationer”, der gerne åbner dørene for et interesseret publikum.
For lukkede grupper tilrettelægges programmet naturligvis efter særlige interesser – dog må man være forberedt på, at rejsen skal tilrettelægges i god tid. Endvidere er der ofte et maksimumantal (25-35) på det antal deltagere, fabrikkerne modtager. En sjælden gang kan man dublere, således en stor gruppe deles op i 2.

Følgende program er et eksempel på en af vore populære korte rejser:

Søndag
Om morgenen busafgang fra Danmark i.h.t. nærmere aftale.
Om eftermiddagen besøg på Meyer Werft, et af 3 tilbageværende værfter i verden, som specialiserer sig i krydstogtskibe. Værftet er indrettet således, at besøgsgrupper får et glimrende indtryk af de mange 1000 timers arbejde, der til sidst udmønter sig i en flydende by, med op til 6.000 indbyggere.
Om aftenen hotelindkvartering nær Papenburg. Middag på hotellet.

Mandag
Om formiddagen besøg hos VW i Emden, hvor man siden 1977 har fremstillet Passatmodellerne fremstillet i alle varianter.
Om eftermiddagen rundvisning på Mercedes-Benz fabrikken i Bremen, hvor ca. 340.000 biler ruller af samlebåndet om året (SL, SLK, C-Class, E-Class Coupé og GLK modellerne)
Overnatning på vej mod Hannover inkl. middag

Tirsdag
Om formiddagen besøger vi Hannovers lufthavn, som med ca. 5,5 mio. passagerer er Tysklands 9. største lufthavn og hjemmebase for TUI-fly, Tysklands 4. største flyselskab. Vi får en orientering om lufthavnen og bliver vist rundt på lufthavnsområdet.
Om eftermiddagen besøg på Deutsches Panzer Museum i Munster, et af verdens største museer for militært isenkram, naturligvis primært fra Tyskland inkl. DDR men også våben fra fx USA, UK, Sovjet, Sverige og Israel. Efter besøget påbegynder vi hjemrejsen mod Danmark

Pris pr. person v. 25 delt.: 3.695,- kr.
Tillæg for enkeltvær.:         400,- kr.

Grundprisen inkluderer:

  • Bustransport i 3 dage i.h.t. program
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse inkl. halvpension
  • Alle entreer
  • Dansk rejseleder

Alle obligatoriske afgifter inkl. dansk moms

Grundprisen inkluderer ikke: Yderligere måltider (3 x frokost) og drikkevarer.