Julemarked i Leipzig og Potsdam

Alle tyske byer med respekt for sig selv har et julemarked. Kun et par timers kørsel syd for Rostock finder vi Potsdam og Berlin med over 30 julemarkeder. Og i Rostock har man siden Murens fald også fået et stort julemarked op at stå.

På denne julerejse oplever vi således 3 julemarkeder. Vi begynder i Potsdam, sydvest for selve Berlin, hvor vi også bor.  

Der findes flere julemarkeder i Potsdam. I år besøger vi ”julemarkedslandbyen” i Krongut Bornstedt, et gods beliggende nær slottet Sans Souci. Ud over egne specialiteter findes boder med kunsthåndværk fra omegnen ligesom der er underholdning, hvis vejret tillader det.

    


I Berlin skal vi selvfølgelig opleve de sædvanlige julemarkeder i byens centrum, men besøger også det romantiske marked ved Schloss Charlottenburg, hvor tilrejsende ikke så ofte kommer ud.

På hjemrejsen bliver der god tid til at opleve julemarkedet i Rostock, inden vi vender næsen hjemad – forhåbentlig med mange gode indtryk (og måske et par juleindkøb) i bagagen.

Under opholdet i Potsdam bor vi på det 4-stjernede Arcona Hotel am Havelufer, der som navnet antyder er smukt beliggende ud til floden Havel.

Ud- og hjemrejsen foregår i 4-stjernet langtursbus og på færgeoverfarten Gedser-Rostock har vi inkluderet en morgenbuffet på udrejsen.

Hotelkvalitet:
Nyere 4-stjernet hotel beliggende i den sydlige del af Potsdam ud til Havel floden. Hotellet har 126 værelser – alle med bad/douche, radio/tv, telefon, wi-fi og hårtørrer. På hotellet forefindes restaurant, bar og mødelokaler. Læs mere om hotellet på http://potsdam.arcona.de/

Pris: Pr. person v. 40 delt.: 2.245,- kr.

Delepris v. 20 delt.: 2.445,-kr.
Tillæg for enkeltværelse: 400,- kr.

Fra Jylland/ Fyn 4 dage/ 3 nætter
Pr. person v. 40 delt.: 2.345,-kr.
Delepris
v. 20 delt.: 2.545,-kr.

Grundprisen inkluderer:

  • Bustransport i 3 hhv. 4 dage
  • 2 el. 3 overnatninger på 3*** hotel i dobbeltvær. Inkl. halvpension
  • Lokal guide til byrundtur i Leipzig
  • Ved delepris: Dansk rejseleder

Alle obligatoriske afgifter
Fra Sjælland: Frokost- og aftenbuffet på ud og hjemrejsen