Julemarked Berlin, 4 dage / 3 nætter:

           

Alle tyske byer med respekt for sig selv arrangerer et julemarked – enten nogle weekender i december eller hver eneste dag fra slutningen af november. Men Berlin er noget helt særligt!
I hele det samlede Berlin arrangeres hvert år over 30 julemarkeder – det ene flottere end det andet. De lokker alle med Glühwein, brændte mandler og andre julespecialiteter samt kunsthåndværk i alle former.
Bliver det for meget med julemarked, så findes der også andet at tage sig til i Berlin – de almindelige forretninger har stadig åbent ligesom de mange museer og attraktioner byder sig til.
Denne rejse er tilrettelagt med indkvartering på 4-stjernede hoteller, men rejsen kan også arrangeres med indkvartering på mindre centralt beliggende 3-stjernede hoteller og dermed til en lavere pris!

Arrangementet inkluderer:

  • Bustransport i 4 dage med 1 chauffør
  • 3 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad + 2 x halvpension & 1 middag
  • Udflugter inkl. entre til Fjernsynstårnet
  • Lokal guide ved byrundtur i Berlin
  • Frokost på ud- & hjemrejsen med Scandlines
  • Alle obligatoriske afgifter inkl. færgebilletter og bidrag til Rejsegarantifonden

Hotelkvalitet:
Vi foreslår 2 4-stjernede hoteller med de faciliteter, der hører til denne klasse.
Leonardo Hotel Berlin er nyåbnet og beliggende ca. 2 km fra Bahnhof Zoo, se evt. http://www.leonardo-hotels.com/germany-hotels/berlin-hotels/leonardo-hotel-berlin.
Scandic Hotel Berlin er også nyåbnet og beliggende ved Potsdamer Platz, se evt. http://www.scandichotels.dk/Hotels/Countries/Tyskland/Berlin/Hotels/Berlin-Potsdamer-Platz/

Buskvalitet: 4-stjernet langtursbus med luftaffjedring, hvilestole med fodstøtter, klimaanlæg, toilet, køkken, radio/dvd el. båndspiller m. mikrofon.

Kontakt os venligst for yderligere oplysninger.